Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
26.06.2008 10:37 - За толерантността
Автор: slavuncho Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3630 Коментари: 28 Гласове:
0

Последна промяна: 26.06.2008 14:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Толерантни ли сме? Да! Към престъпленията, корупцията, политическите извратеняци, гяволите, курварите – наш’то момче ги скъсва, а на съседите момичето – егааати курвата!, простите, тъпите, нахалните, мутрите, журналистите, спортистите, пияните, американците и още няколко. Толерантни ли сме? Не!
Към педерастите, комунистите, капиталистите, циганите, негрите, съпруга/съпругата тъщата/свекървата, децата ни и други. Повод за тези писания ми даде една доста грозна сценка по bTV. В ранната утрин – 08:30 ч. в студиото се разигра доста срамна сценка с участието на Расате и шефката (не й запомних точно титлата – да ме прощава) на “Джемини”. За цвят участва д-р Бостанджиев – сексолог и водещата Ани Цолова. Не е за преразказване. Чудя се само – наистина това ли им е нивото или беше обикновен PR на двете групички. Както и да е. Знам, че темата е щекотлива и почти никой не я засегна в блога. От страх, може би, да не го помислят за амбреаж или за нетолерантен простак или... Ясно е, че става въпрос за гей парада, предвиден за събота. За или против? Да или не? Горе или долу? Който не скача е комунист, а който скача – вариантите са много, но в интерес на темата, може да се каже - педераст. Пълна дивотия! Аргументи по горните етикети много. И за хетеро- и за хомосексуалните. Хора дето не знаят къде им е кварталната черква цитират библията. Даже се и кръстят, но защо като католици, а твърдят че са православни?! Другите пък – обидени, че никой не ги е зяпнал с възхищение и преклонение трябвало да си показват задниците за да видят всички колко сме освободени. Освободени от какво – от акъл?! Аз си мисля следното: всеки да прави каквото си иска, стига да не нарушава закона и/или да застрашава мен или семейството ми. Единственото, което мога да кажа за хомосексуалните е, че не ги разбирам от никаква гледна точка, но това си е мой проблем. Единственото, против което съм, е да им бъде разрешено оглеждането и възпитанието под каквато и да е форма на деца. Защо ли? Ами защото така мисля!

P.S.
Говорим си с един приятел по тези въпроси и той предложи нещо смислено: нека хомосексуалистите да изчистят някой парк или да посадят дръвчета. Така ще са по-близко до постигане на целите си. Поне аз го подкрепям :)



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nikita6864 - ТОЧНО ТАКА!!!!
26.06.2008 10:58
Личния им живот си е тяхна работа, но да взимат деца и да ги правят хахави като тях самите,е вече прекалено! Половете са два-мъжки и женски, а това, че мъж харесва мъж или, че жена живее с жена е болестно състояние!!! Болест!!! Защо ли? Защото е така :))
цитирай
2. gothic - Не съм против гейовете. Каквото и да ...
26.06.2008 11:33
Не съм против гейовете. Каквото и да си мислите, имам приятел с такива наклонности, който по характер е по-мъжкар от 90% от нас. Обаче ненавиждам демонстративната педерастия. Никога няма да забравя каква картинка представляваха две малолетни педалчета, които седнаха при мен и жена ми в едно кафе на Шипка преди години. Те определено се правеха на такива, защото беше МОДНО. И това не го харесвам.... Всеки може да е какъвто иска(и му се позволява), но много моля, без натрапване. И без осиновявания.....
цитирай
3. roniabg - прав си за едно:
26.06.2008 11:51
не може да се очаква от хората да гледат парада с възхищение и преклонение. но и не това е целта му. целта му е да започне една бавна промяна на представата на обществото за хората с нетрадиционна сексуална ориентация. защото доколкото се видя през последните дни, тази представа е твърде погрешна.
цитирай
4. valsodar - Азис за Президент
26.06.2008 12:03
Това е следващата крачка , която може да се направи в правилната посока, нали президента е лицето на държавата ни ?! :)))
цитирай
5. bovari - Ако аз бях
26.06.2008 12:08
журналист, който да отрази различната гледна точка, в случая, щях да поканя не Расате и лидер от "Джемини", нито д-р Бостанджиев, а някои от непознаните лица, от множеството. Защото става така, че знаем само НАСТРОЕНИЯТА на лидерите, и то не само за този случай!;) Да не говорим, че повечето хора трудно обясняват защо НЕ приемат нещо или откъде идва омразата им.
Разбира се, тук присъстващите правят изключения;))))
Поздрави;)
цитирай
6. slavuncho - @roniabg
26.06.2008 12:50
Представата ми за хомосексуалните няма да бъде променена от гей парад. Мисля, че това е самоунижение за тях. Мисля, че човек като приятеля на gothic потвърждава мнението ми. Важното е, че е пич, пък с кого си ляга... негова си работа. Никога не съм се интересувал кой какъв е като сексуална ориентация. Е, попадъл съм на момичета, които предпочитат своя пол - и какво от това. Тяхна си работа :). Аз просто не си лягам с мъже и това пък си е моя работа. Не разсъждавам кое е добро и кое лошо - въпрос на личен избор.
С какво ще ме убеди един гей, че е с нещо по-различен? На парада ще има състезание и той ще надбяга всички; математическа олимпиада, на която да ни смае с интелект; шах турнир; надпиване? Не! Ще правят това, което най-много отблъсква хората от тях и след това ще се жалят: олелеее, дискриминирани сме! Мъж, който се прави на жена може да ме развесели или погнуси, но какво повече?!
цитирай
7. gantree - @ slavuncho
26.06.2008 12:59
Основното, което те е мотивирало да напишеш това, изглежда е липсата на коментари по този въпрос "наоколо", из блог.бг. Нормално е тази тема да не се коментира - изкуствено е създадена. Да, сега, след като вече е създадена е добре да се каже и да се чуе кой на каква страна е. На мен лично изобщо не ми пука от тази тема. Нито ще отида на гей-парад, нито пък на протести срещу гейовете. Нямам позиция "ЗА", нямам положителна мотивация нито към едното, нито към другото. Против съм и срещу "педерастите", и срещу "педе-Расатите" - тази много сполучлива формулировка за протестиращите, на Темплар тук http://templar.blog.bg/viewpost.php?id=205964
Ти също не намираш положителна мотивация нито към едното, нито към другото, доколкото те разбирам.
цитирай
8. slavuncho - @bovari
26.06.2008 13:06
Малко хора биха се изтъпанили пред някой журналист за да защитят позицията си, особено хомосексуални. Притеснява ги обществено мнение, средата им и т.н. Аз въобще не разбирам защо се коментират подобни неща. Мисля, че публичността в случая е в тяхна вреда. Няма разумни доводи, които да ме накарат да променя мнението си за човек, който знам за читав, ако случайно разбера, че е хомосексуален. Ами такъв си е!
Често казано, за мен е необяснимо някоя кака с ботуши и кожено боди да ме завърже, да ме пердаши с камшик и аз да вия от удоволствие! Боже опази! Но, все пак, има една максима: в секса е позволено всичко, което доставя удоволствие на партньорите :)
цитирай
9. anubhis - сега
26.06.2008 13:14
след като темата вече е зачекната,дас кажа и аз какво мисля:)))по принцип си прав,славунчо,и съм съгласна с повечето неща...работата е там,че ме е яд за едно нещо и то е-дискриминацията...а също и ме е яд на Расате,ама това вече е лично...:)))та думата ми беше-ако се организираше парад на всички готини мацки,които са се снимали за плейбой през последните 5 години,примерно,нямаше да се вдигне толкова врява,нали?:)))ако дефилираха по монокини,примерно:))))и как аз ще обясня на детето си що тез каки ходят голи?Защото според Расате и хората му,ако децата ни гледали този гей-парад,моментално щели да поискат да обърнат резбата-по-тъпо нещо от това не бях чувала скоро:))))кое е по страшно-дете убива дете или дете гледа гей-парад?защо не се протестира срещу насилието,наркотиците и всичко онова,което учи децата ни да убиват и да се самоубиват,а сега се скача против хора,които пропагандират единствено толерантност и любов,макар и в по-различни измерения???Ей това се питам...
цитирай
10. slavuncho - @gantree
26.06.2008 13:20
Честно казано, подразни ме тъпото предаване по bTV. Надявам се, че в блога сме достатъчнто интелигентни хора за да не се интересуваме кой с кого спи и как спи :)
За другото съм съгласен с теб - изкуствено създадено противостоене. Елемент от прилагането на управленския похват "Разделяй и владей!".
цитирай
11. slavuncho - @anubhis
26.06.2008 13:48
Може да съм малко старомоден. Може да изглеждам пуритан - което не е вярно, но аз не обичам да разглеждам порно и еротични списания, да разказвам на чашка с приятели с кой и как съм изкарал нощта и т.н. За това не би ме впечатлил какъвто и да е парад, освен ако не е нещо приятно или остроумно за гледане. Голата кака е много хубава гледка, но ако се е съблякла за теб, а не да "покаже" нещо. Какво ще покаже? Нещо, което не сме виждали? :)
Расате не коментирам!
Не съм съгласен, че хомосексуалистите проповядват "единствено толерантност и любов". И те са същите хора като нас, с всичките си положителни и отрицателни качества :)
цитирай
12. kalbotobg - ...
26.06.2008 13:54
Прокламирането на хомоориентираните за толеранти изхождаики от това ,че са толерантни към себе си е нелогично. Ако желаят да се разхождат голи от документалните фюлми които съм гледал би трябвало да се насочат към африка. Да натрапваш на други хора сексуалната си ориентация не намирам за толерантно. Отглеждането на деца от такива хора със явен проблем в мирогледа мисля че накърнява правата на детето. Ако това ме прави нетолерантен не ми е възможно да съжалявам за това.
цитирай
13. анонимен - 100%
26.06.2008 14:04
подкрепям последният абазц, а може би и останалото, само трябва да го прочета :-)

Поздрави
цитирай
14. nikita6864 - 11. slavuncho - @anubhis /// 13:48
26.06.2008 14:43
"И те са същите хора като нас, с всичките си положителни и отрицателни качества :) ".
Позволи да не се съглася :)
НИКОГА няма да бъдат същите като нас, Славунчо! Аз не вървя срещу природата си по този гнусен начин!
Тези същества са толкова озлобени и има защо.
Първо защото мразят природата за това, че ги е "ощетила", второ, защото обществото не ги приема (слава Богу, тук се кръстя всякак)...И заради това се чувстват изхвърлени в тясна клетка!
Съгласна съм, че е възможно един хомос да бъде и приятел, но са и способни на такива мерзости, каквито нито мъж нито жена могат направят!!! Не съм съгласна, с определението "мъжкар" или "пич" за нито един обратен, който се афишира!!! като такъв. Все едно да кажа за Доган "българско момче" (да не отплесвам от темата обаче).
И така :)
цитирай
15. slavuncho - @nikita6864
26.06.2008 15:01
Именно за афиширането става дума :)
Ако умишлено не повдига крайчето на юргана си как ще го разбереш какъв е?! Много хора обичат да играят роли пред другите с някаква цел.
Мисля си, че интелегентния човек не се показва като пръв педераст, голям мъжкар или курва-стръвница :)
Не знам. Не мисля, че хомосексуалистите или наркоманите, примерно, са болни хора. Болест е да настинеш, да имаш язва. Какви са тогава тези, които насилват деца или възрастни жени?!
Човешката психика е доста идиотско нещо... :)
цитирай
16. roniabg - абе никита
26.06.2008 15:08
говориш наизуст. явно не познаваш ситуацията (не си и задължена, естествено), но защо намираш за необходимо да се изказваш с привидна компетентност? това не мога да го разбера. и освен това чакай малко! полът си е пол. мъжът си е мъж, а жената - жена. като всички останали.

не вярвам някой да се разхожда гол на парада, да си показва задника и да се занимава с подобни слабоумия, които хората правят и без да са гей. да не ви припомням какво става по кварталите в горещи дни като тези, когато всеки селянин ходи до магазина с дебелия си космат тумбак напред.
цитирай
17. slavuncho - @roniabg 16
26.06.2008 15:21
Ами не знам. Не съм ходил на гей парад. Впечатленията ми са единствено от телевизията - как се правят по света. Ако у нас се направи с акъл, по различен начин - какво по-хубаво от това!
В тази връзка - не харесвам и карнавалите в Рио. Какъв е смисила хиляди хора да гладуват и мизерстват за да могат един път в годината да дефилират по улиците на Рио де Жанейро заели странни пози или тресейки се френетично?!
Изкуство... дрън-дрън та пляс...
цитирай
18. nikita6864 - :)
26.06.2008 16:35
Към Славунчо:
По-горе изброените от теб са измет! И понякога си мисля, че не са част от човешката раса или ако са, са мутанти!!!!

Към roniabg
Абе....
Ще се повторя - един обратляк НЕ Е мъж!!! НЕ Е жена-перверзен хибрит е! И да знаеш: факт е, че не съм "компетента" в тази дълбока, така вдъхновяваща, така възвишена наука: "педерасология". Колкото до описаната от теб картина в квартала - дам, така е, грозно е...но пък е толкова приятно да видиш "мъж" с опънато лице, грим на издърпаните до ушите очи, спретнат с излъскани токчета...или "жена" с къса коса, и направила бицепси!.
Има неща, които просто от пръв поглед не се приемат!!!
цитирай
19. ahmeddogan - бай слави прав си
26.06.2008 17:23
на всекиму своето, на всекиму дължимото
цитирай
20. venercheto - абсолютно
26.06.2008 18:15

съм съгласна с gothik (" Не съм против гейовете. Каквото и да си мислите, имам приятел с такива наклонности, който по характер е по-мъжкар от 90% от нас. Обаче ненавиждам демонстративната педерастия. Никога няма да забравя каква картинка представляваха две малолетни педалчета, които седнаха при мен и жена ми в едно кафе на Шипка преди години. Те определено се правеха на такива, защото беше МОДНО. И това не го харесвам.... Всеки може да е какъвто иска(и му се позволява), но много моля, без натрапване. И без осиновявания.....")

И аз имам обратен приятел, които разби устата на един, които не искаше да спре да ме дърпа.. И аз не понасям педалщината. Мисля че хората, които са родени такива с нищо не се различват от нас, освен по сексуалната ориентация. Хората, които са били насилвани от деца и направени такива, каквито са сега- те парадират със сексуалността си. Независимо от кой пол...
цитирай
21. roniabg - а ти, никита,
26.06.2008 18:20
да не би да си Господ, че да решаваш кое има право на съществуване и кое - не? може би "мутантите", както неоснователно ги наричаш, имат по-добри шансове за оцеляване в бързопроменящия се съвременен свят и няма да си пилеят енергията да спамят по блогове и форуми кое не харесват, а ще се занимават с нещата, в които са добри и които ще тласкат човечеството напред в развитието му. то времето си показва.

ето го например метросексуалния мъж: откакто видя какво значи поддържан, привлекателен и забавен кавалер, съвременната жена иска такъв. добре че бяха гейовете, да й покажат. високите изисквания са от полза и за двете страни - не мислиш ли?

а относно по-горе, нека да обясня. имах предвид двата пола поотделно. колкото и да ти е странно, "педалите" също са мъже, а "лесбийките" също са жени. само това имах предвид. добре е да не се забравя този простичък факт.
цитирай
22. gantree - :))
27.06.2008 14:36
"НЕ" на педерастията, Роня :)
Като си обратен и като си педал - стой си в къщи, както правим и всички ние, нормалните хетеросексуални хора.
цитирай
23. анонимен - Ами ако вашето дете се окаже гей ?
27.06.2008 19:28
Ами ако детето Ви се окаже гей ??? тогава какво ?
1. убивате го и го заравяте в кнала
2. Запирате го в килия бел свят да не види, че ако някой разбере ... сРаМММ !!!!
Я помислете над това...

В повечето случаи родителите си обичат чадата независимо какви са. Е, дайте шанс да не се срамуват тези които обичат - онези необичаните.
цитирай
24. cefulesteven - "P. S. Говорим си с един при...
27.06.2008 20:15
"P.S.
Говорим си с един приятел по тези въпроси и той предложи нещо смислено: нека хомосексуалистите да изчистят някой парк или да посадят дръвчета. Така ще са по-близко до постигане на целите си. Поне аз го подкрепям :)"

Това е! По-точно не може и да се каже...
цитирай
25. nikita6864 - RE- roniabg//21
28.06.2008 17:17
Благодарим ви, че ви има и че ни тласкате напред! Добре, че има педераси, които да ми покажат Истинския Мъж. Без вас, нямаше да е същото :)))
Още утре си хващам една "женска" и започвам да помагам в изграждането на "бързо развиващия се свят".
цитирай
26. slavuncho - Ако и когато човек е носител на висок морал
28.06.2008 18:04
може да продължи списъка и с: наркомани, алкохолици, обикновени пияници, убийци, крадци, мошеници, лицемери, обръснати (по повод тънкостите на канона) и т.н.
За добро или за лошо - въпрос на гледна точка - е, че светците не са между нас и продължението на човешкия род би било крайно проблематично, ако приемем личния морал като основа при размножението (да ме прощават влюбените).
Все пак, колкото и цинично да звучи, живеем в хетеросексуално общество и това е проблема на хомосексуалните. Имало е общества, в които хомосексуалността и бисексуалността са били обществено приемливи и морални. Имало е общества, в които е било нормално да изядеш победения в битката враг. Как можем да ги съдим от гледна точка на нашият морал?! Кай ни дава право въобще да съдим някого?! Можем да не сме съгласни с него, но нищо не ни дава основание да се мислим за по-добри. Просто сме различни.
цитирай
27. gantree - :)))
28.06.2008 20:10
Аз обичам да се сношавам с калинки, мравки и хлебарки, ерго, дали ще ми разрешат и на мен едно парадче с полицейска охрана от общината?!
Май няма, мама му стара.
цитирай
28. nikita6864 - RE-gantree - :)))
28.06.2008 20:25
Може и да разрешат, ако калинките, мравките и хлебарките са от твоя пол! Ако гадинките са женски-двойката ви няма да е актуалана, най-обикновена хетеросексуална ще бъде!
:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: slavuncho
Категория: Лични дневници
Прочетен: 200491
Постинги: 73
Коментари: 735
Гласове: 4041
Архив